+32 (0)472 98 33 32 lotte @ strikiez.be

Winkelmandje

Over ons

Hallo! Ik ben Lotte, mama van drie kindjes. Warre geboren op 6 februari 2016, Felien geboren op 1 mei 2017 en Lilou geboren op 20 mei 2019 en getrouwd in 2018 met de meest geweldige man van mijn leven.

Door een zwangerschap met complicaties van Warre moest ik plat liggen. Bij de zwangerschap van Felien moest dit ook uit voorzorg. Bij deze zwangerschap hebben mijn man en ik besloten dat ik thuis zou blijven tot beide kindjes naar school zouden gaan. Toen kwam nummer drie, nog steeds thuis, platte rust uit voorzorg. De oudste ging al naar school. Ik liet zoveel mogelijk uit handen nemen. Maar van rusten was niet veel spraken met een kindje van bijna 2 jaar. Uiteindelijk toch alles goed gekomen en drie gezonde kindjes.

In november mocht ook Felien naar school en daar zat ik dan met 1 kindje dat overdag nog heel veel sliep. De verveling sloeg al snel toe. Maar ja, toch gemakkelijk zo thuis zijn als het school eens zou bellen dat er eentje ziek zou zijn. Niet de stress van oei ik moet opvang regelen ofzo.

In oktober 2018 is mijn grootmoeder gestorven aan kanker. Wat een echte rot ziekte, maar ze heeft gevochten tot de laatste seconde. Doordat ik kanker van heel dichtbij heb meegemaakt vond ik dat ik kom op tegen kanker moest steunen. Dit heb ik ook gedaan via de warmste week.

Zo begon ik in oktober 2019 met het maken van strikjes ten voordele van kom op tegen kanker. De strikjes waren een groot succes en ik genoot er zo van om met mijn handen bezig te kunnen zijn terwijl de andere twee naar school gingen en de jongste rustig thuis lag te slapen.

Al snel maakte ik een pagina aan op facebook waar de strikjes te bestellen waren. Maar het kriebelde om meer creaties te maken, ik dacht na wat ik nog zou kunnen doen naast strikjes maken. Ik keek wat rond op internet. Zo kwam ik bij cameo (een snijplotter) terecht. Dat zag er leuk uit en de mogelijkheden waren oneindig.

Al gauw stond er ook een cameo op mijn bureau. Door op het einde van het jaar te beginnen liepen de bestellingen voor Kerstmis/Nieuwjaar vlot binnen. Wat is er leuker dan een gepersonaliseerd cadeau te geven.

En zo is Strikiez & gadgets in 2020 ontstaan. We breiden nog telkens uit. Wat begonnen is met het maken van strikken is uitgegroeid tot een bedrijfje met allerlei gepersonaliseerde mogelijkheden.